Beeldjes

uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen
beeldjes Webwinkel Keurmerk
Welkom bij de leukste beeldjes winkel van Nederland

Beelden winkel

Beelden winkel in het nieuws

Op zoek naar een origineel cadeau? Of naar iets bijzonders om bij je thuis aan de muur te hangen? Ga dan eens kijken bij De avond aan de Nieuwstraat. ‘Bijzondere geschenken’ vermeldt de etalage. En daar is geen woord aan gelogen.

De avond is een direct gevolg van de acht webshops die eigenaar Rob Aarninkhof heeft. Hij biedt via deze webshops bijzondere dingen aan die niet overal te koop zijn. Omdat mensen ook graag zien wat ze kopen, heeft Rob 2 jaar geleden besloten om uit te breiden met een winkel en daarbij viel zijn oog op dit pand aan de Nieuwstraat. “Mensen komen echt van heinde en verre hierheen.” Want je kunt rustig stellen dat hij spulletjes verkoopt die je niet overal ziet.

Beelden winkel

Rob is begonnen met beelden, maar daar zijn in de loop der tijd heel veel items bijgekomen. “We hebben 7000 Beelden en decoratie, waaronder 4000 beelden en 3000 aanverwante artikelen op het gebied van decoratie”, vertelt Rob. Elk jaar bezoekt hij de grootste decoratiebeurs ter wereld, in Duitsland. Daar ben je niet zo even uitgekeken. “Je hebt er vijftien hallen van drie etages. Je kunt dan mooi zien wat er allemaal op de markt is. Er wordt zó veel ontwikkeld.”

Glas, brons en veel metaal

Loop je de winkel door, dan zie je vooral veel beelden in allerlei vormen, groottes en materialen. Beelden van glas, brons, polystone, steenhars, verbronsde beelden én heel veel metalen beelden. Je ziet sowieso veel metaal in zijn winkel. “We zouden net zo goed de metaalshop kunnen heten, want we hebben echt heel veel metaal”, lacht Rob.

Zelf is hij helemaal weg van de metalen schilderijen die je er aan de muren ziet hangen. “Ze zijn handgemaakt. Ik importeer ze uit Polen, Frankrijk en Italië.” De schilderijen zijn eerst geoxideerd, dan wordt er gelast en als laatste geschilderd. Het levert bijzondere kunst op. “Maar wel betaalbaar. Want onze doelstelling is dat alles hier betaalbaar moet zijn.” Voor een metalen schilderij van 1.20 bij 0.80 meter betaal je aanzienlijk minder dan een schilderij van deze afmetingen. “Plus dat de metalen schilderijen veel dynamischer zijn.”

beeldje winkelRob geeft een ruilgarantie af bij de schilderijen. Want, zo vindt hij, het is jammer als je uitgezochte schilderij thuis niet goed uitkomt, bijvoorbeeld omdat de muur te donker is of er te weinig lichtval is. “Dan mag je ‘m inpakken en omruilen.”  Met een keuze uit zo’n 180 metalen schilderijen lijkt het ons dat je snel iets anders vindt wat wel mooi aan die ene muur staat.

Unieke items

Behalve beelden zie je ook schalen, houten tekstborden, geluksmunten, glaskunst en sculpturen in de winkel. Met een aantal items is hij uniek.  Het is, dat zal je vast duidelijk zijn, dan ook geen winkel die je overal ziet. “Er is niet één winkel die gelijk is aan De avond”, besluit Rob.

 

Benieuwd geworden? Kijk ’s op zijn site www.rawa.nl of loop eens binnen bij De avond.Nieuwstraat 20 7551cx hengelo