Beeldjes

uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen
beeldjes Webwinkel Keurmerk
Welkom bij de leukste beeldjes winkel van Nederland

Beeldjes winkel Friesland

De beeldjes winkel van frieslandbeelden winkel friesland

Bent u op zoek naar beeldjes, beelden of een geschenk voor een jubileum, verjaardag, relatiegeschenk of huwelijk. U zocht op Beeldjes wij hebben een ruime collectie beelden, uw kunt bij ons uw geschenk in de webwinkel bestellen met of zonder gravering, het scheelt u tijd want wij maken het geschenk van uw dromen. dus als u zoek bent naar een bijzonder cadeau of geschenk dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk gerust in onze webwinkel en vind uw geschenk of cadeau beeldje, bestel het beeldje in onze webwinkel of in de webshop.

 Beeldjes en kwaliteit

Voor alle beeldjes die wij in onze winkel en webwinkel hebben gelden strenge eisen qua kwaliteit. De beeldjes moet perfect zijn afgewerkt, het namelijk wel om uw geschenk. Tijdens het gietproces wordt deze controle al uitgevoerd en bij enige twijfel vervangen wij de mall van het beeld. Mocht er tijdens het afwerkproces alsnog blijken dat een beeldje niet 100 % is dan gaat deze meteen uit het proces. Zo kunnen wij in het maak proces van de bronzen beelden en andere beelden de qualiteit hoog houden.
Zo houden we de basis van het maakproces onder controle maar dan de verzending van de beeldjes. Op het moment dat er een bestelling is in de beelden winkel word wederom een controle op de beelden uitgevoerd voor dat de beelden worden verpakt is ruime dozen en dubbele dozen. Mocht het dan tijdens het transport van het beeldje alsnog kapot gaan. Neem dan ten allertijden contact met ons op enm wij herstellen de schade aan het beeld of we vervangen het beeldje.

Familie beeldjes

Een van onze sterke punten  qua assortiment beeldjes zijn wel de familie beeldjes. Familie beeldjes hebben wij in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij bronzen familie beeldjes, verbronsde familie beeldjes, steenhars familie beeldjes en ook familie beeldjes van metaal. Wat beelden de familie beeldjes nu eigenlijk uit, veelal zijn het een vader en moeder met een aantal kinderen. Maar in deze moderne tijd bestaat een familie niet altijd uit een vader en moeder dus hebben wij ook bronzen beeldjes van een vader met kinderen of een moeder met kinderen en uiteraard ook beeldjes van twee vaders of moeders met kinderen.
Naast de beeldjes met een standaard uitstraling hebben we ook abstracte familie beeldjes. 
Kortom voor een familie beeldje in friesland moet je bij deavond zijn.

 

In onze collectie vindt u: Bronzen beelden| metalen beelden| polystone beelden

Beeldjes kopen, u zocht nu op webwinkel beeldjes Drachten. maar wij leveren ook in:Familie beeldjes friesland
Aalzum, Abbega, Achlum, Akkrum, Akmarijp, Aldeboarn, Aldtsjerk, Allingawier, Anjum, Appelscha, Arum, Augsbuurt, Augustinusga, Baaium, Baard, Bakhuizen, Bakkeveen, Balk, Ballum, Bantega, Bears fr, Beetgum, Beetgumermolen, Beetsterzwaag, Berlikum fr, Blauwhuis, Blesdijke, Blessum, Blije, Boazum, Boelenslaan, Boer, Boijl, Boksum, Bolsward, Bontebok, Boornbergum, Boornzwaag, Bornwird, Brantgum, Britsum, Britswert, Broek fr, Broeksterwoude, Buitenpost, Burdaard, Buren fr, Burgum, Burgwerd, Burum, Cornjum, Cornwerd, Damwoude, De Blesse, De Hoeve, De Knipe, De Tike, De Valom, De Veenhoop, De Wilgen, Dearsum, Dedgum, Deinum, Delfstrahuizen, Dijken, Dokkum, Dongjum, Doniaga, Donkerbroek, Drachten, Drachtstercompagnie, Driesum, Drogeham, Dronrijp, Eagum.

Naar de webwinkel

Webshop