Brons art beeldjes

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 217

per pagina
 1. Golf caddy bronzen beeld
  € 89,95
 2. Familie bronzen beeld
  € 229,95
 3. Huizelijkheid bronzen beeld
  € 149,95
 4. Liefde bronzen beeld
  € 129,95
 5. Saamhorigheid bronzen beeld
  € 129,95
 6. Eenheid bronzen beeld
  € 129,95
 7. Vader en zoon bronzen beeld
  € 99,95
 8. Vertrouwen bronzen beeld
  € 105,00
 9. De kus bronzen beeld
  € 99,95
 10. Familie fortuin bronzen beeld
  € 95,00
 11. Paar in liefde bronzen beeld
  € 299,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 217

per pagina

 Art-line staat voor moderne kunst en beeldjes gemaakt van brons. Kunstliefhebbers zullen kunstzinnige beelden vinden in het uitgebreide programma van art-line, voor elke reden het juiste cadeau. Van vijf euro die reeds producten van hoge kwaliteit beschikbaar zijn die zorgvuldig met de hand gemaakt in de bronsgieterij.

Een sculptuur of beeldje van de avond is een pronkstuk in de kamer

Een sculptuur of beeldje is een pronkstuk in de woonkamer en een prachtig cadeau om te geven. Sculpturen hebben duurzame waarde en vertellen een verhaal over de persoon die je met deze bijzondere gift verblijdt. De ontwerpen op de avond  zijn zinnenprikkelend en uitdagend tegelijk. Het is een geschenk dat altijd op maat gesneden is en past bij het karakter van de ontvanger. De makers van de unieke creaties op de avond streven voortdurend naar innovatie in materialen en producten. De aparte Sculpturen en beeldjes visualiseren een boodschap, die recht uit het hart komt.

Sculpturen en beeldjes passen als cadeau bij iedere gelegenheid

Sculpturen en beeldjes kunnen worden geschonken bij iedere gelegenheid. Als aandenken tijdens een afscheid, jubileum of opening van een bedrijf. Als dierbare herinnering tijdens een huwelijk, geboorte of uitvaart. Of als aantrekkelijk en origineel cadeau voor een verjaardag, bij een diploma-uitreiking of andere feestelijke gebeurtenis. De zelfgemaakte Sculpturen op de avond  zijn er in alle vormen, uitingen en materialen. Mooie, kleurrijke en sprankelende bronzen beelden, gemodelleerde dieren  steen, beeldjes van metaal, of een handgemaakt beeldje van tin. Een sculptuur o beeldje van de avond  is altijd een geschenk op maat. Zoekt u een kunstwerk voor buiten in de tuin? Het assortiment loopt uiteen van handgemaakte metalen beeldjes tot handgemaakte bronzen beelden. Voor binnen in huis vind je onder meer mooie verbronsde beeldjes of een zelfgemaakte sculptuur gemaakt van schroeven, bouten en moeren. Keuze genoeg.

Een sculptuur is een kunstcadeau met een boodschap

Zoek je een bijzonder geschenk voor een speciale gelegenheid of gebeurtenis? De ontwerpers op de avond bieden je de mogelijkheid om met een exclusief en origineel cadeau aan te komen. Kunst met een duidelijke boodschap, die rekening houdt met het beschikbare budget. Verras en verbaas je familie, vrienden of kennissen met een keuze uit de collectie Sculpturen op  deavond. Handgemaakt design, in een handomdraai uitgekozen. Met een keuze uit een van de creaties Sculpturen en beelden op de avond versta je de kunst van het geven.