Levensmomenten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 58

per pagina
 1. Familie bronzen beeld
  € 229,95
 2. Huizelijkheid bronzen beeld
  € 149,95
 3. Liefde bronzen beeld
  € 129,95
 4. Saamhorigheid bronzen beeld
  € 129,95
 5. Eenheid bronzen beeld
  € 129,95
 6. Vader en zoon bronzen beeld
  € 99,95
 7. Vertrouwen bronzen beeld
  € 105,00
 8. De kus bronzen beeld
  € 99,95
 9. Familie fortuin bronzen beeld
  € 95,00
 10. Paar in liefde bronzen beeld
  € 299,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 58

per pagina

Een uniek geschenk voor een unieke gelegenheid 
De kunst beelden levensmomenten beelden diverse situaties en gebeurtenissen in uw leven uit. Alle beeldjes zijn gemaakt van brons vaak in combinatie met steen of andere materialen.
De beeldjes zijn uitermate geschikt om te geven als geschenk bij een bruiloft, verjaardag of als jubileumgeschenk.

Bronzen beeldjes gezin
Neem bijvoorbeeld onze collectie bronzen beeldjes gezien. Mooi vormgegeven gezinbeeldjes van brons in diverse uitvoeringen. Deze collectie beelden is uitermate geschikt als geschenk bij een geboorte of bij een jubileum van een gezin.

Huwelijksgeschenken

Een bronzen beeldje is uitermate geschikt als huwelijksgeschenk, vaak rijst de vraag welk huwelijksgeschenk kunnen wij geven wat deze twee iets zegt. Welk huwelijksgeschenk herinnerd het  gelukkige paar, zelfs na vele jaren, omdat het goed was en het recht om deel te nemen in het huwelijk .

Huwelijksgeschenken met stijl - zo individueel als het paar zelf

Na een huwelijk gaat men vaak verder met de inrichting van het mooie stulpje. En wat is er dan mooier dat uw huwelijksgeschenk hier een kleine bijdrage in kan leveren.. Veel huwelijksgeschenken worden dan ook geselecteerd op basis van de woonwensen van het paar. In uw mening, zijn puur praktische huwelijksgeschenken niet individueel genoeg? Laat de verscheidenheid van de bruiloftsgeschenken die bestaan als beeldhouwwerken, muur reliëfs, tafel of wandklokken, verrassing. Hier vindt u de juiste voor iedere stijl te vinden en kunnen zo nuttig en esthetisch Sophisticated tot grote vreugde van het jonge echtpaar gemakkelijk te combineren.

Bruiloft geschenken voor liefdes huwelijk - verwijzen naar een leven vol met liefde

Als een bruidspaar de knoop doorhakt, dan bent u ook opzoek naar huwelijksgeschenken die betrekking hebben op liefde en het bruidspaar in het gemeenschappelijk leven. Moderne bronzen figuren die namen als genegenheid, eenheid en saamhorigheid hebben, zijn dan ook even geschikt huwelijksgeschenken zoals zogenaamde bruiloft beeldjes gemaakt van brons.