Plaquette

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
 1. Nieuwe ideeen Plaquette
  € 29,50
 2. Nieuwe perspectieven Plaquette
  € 29,50
 3. Bedankt Plaquette
  € 29,50
 4. Samen dezelfde kant op Plaquette
  € 29,50
 5. Muren overwinnen Plaquette
  € 29,50
 6. Wij passen samen Plaquette
  € 29,50
 7. Mijn rots in de branding Plaquette
  € 29,50
 8. Hartelijk dank Plaquette
  € 29,50
 9. Samen opweg naar Plaquette
  € 29,50
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina

Bronzen beeldjes

De kunstenaar Kerstin Stark heeft deze beelden in brons. Ze moeten geven evenveel tijd impuls en dienen als motivatie. Daarom geschikt als geschenk voor de werknemers, hun eigen familie of als geschenk voor het huis.
Alle bronzen beelden in deze serie zijn gemotiveerd en moet de ontvanger van het geschenk te begeleiden een mensenleven. Deze kunstobjecten gemaakt van brons zijn ideaal om te geven.

Plaquettes

De kunstenares Kerstin Stark heeft deze prachtige bronsart plaquettes gemaakt. Deze plaquettes zijn bedoeld om iemand een  hart onder de riem te steken. Ze geven mensen een impuls of dienen om iemand een dosis motivatie te geven om door te gaan. Het is een geschenk wat je prima kunt geven aan werknemers, maar ook aan mensen die je lief hebt. Er zijn vele soorten plaquettes.

Emotie als kracht

Deze plaquettes zijn gemaakt in bronsart. Dit maakt dat het een betaalbaar geschenk wordt.  Het zijn mooie aanmoedigingsbeeldjes die bij vele gebeurtenissen te geven zijn. Of U ze nu geeft aan een werknemer, als relatiegeschenk, aan een vriend of aan een familielid. Dit kleine gebaar,zal van onschatbare waarde zijn.