Bronzen beeldjes

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 323

per pagina
 1. Gezin kinderen bronzen beeldje
  € 59,85
 2. Beeldje Succes
  € 90,99
 3. Beeldje Samenwerken in balans
  € 64,86
 4. Beeldje Een sprong voorwaarts
  € 64,86
 5. Beeldje brons Huwelijk
  € 168,07
 6. Beeldje Ambitie
  € 214,17
 7. Familie bronzen sculptuur
  € 59,95
 8. Dansen bronzen sculptuur
  € 59,95
 9. schreeuwend hart bronzen sculptuur
  € 39,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 323

per pagina
Bronzen beeldjes hebben wij in veel verschillende soorten en maten. Het is een exclusief geschenk of sculptuur. De bronzen beeldjes zijn door verschillende kunstenaars gemaakt en met zorg door ons afgewerkt. In deze categorie vindt u ruim 600 verschillende beeldjes gemaakt van brons of verbronsd. De meeste beeldjes zijn voorzien van een motivatie. Wij hebben de beeldjes van brons onder verdeeld in verschillende categorieën, dit neemt niet weg dat u ook beelden en beeldjes in een categorie vind waar u van denkt dat dit beeldje hier niet thuis hoort. Dit heeft met name te maken met de beleving van u met het beeld van brons. Wij zullen de beeldjes even opsplitsen in de verschillende beeldjes categorieën. De beeldjes in de categorie jubileum geschenk Bronzen beelden en bronzen beeldjes zijn uitermate geschikt om een een boodschap mee uit te dragen naar iemand die een jubileum heeft. wat is er namelijk mooier dan een geschenk te geven dat ook wat zegt tegen de jubilaris. Uit ervaring en reacties van klanten hebben wij vernomen dat een beeldje veel met mensen doet, ook omdat het iets is wat voor langere tijd een speciaal  moment in je leven markeert. Dit zijn echte bedrijfsbeeldjes maar kunnen ook uitermate goed gebruik worden voor een jubileum in de persoonlijke sfeer.De beelden in de categorie Broepen geschenken omvat een collectie bronzen beroepenbeeldjes die een beroepsgerelateerde uitstraling hebben. De beeldjes zijn gemaakt van brons of van tin met een bronslegering eromheen.Clown beeldjes Geeft een aantal beeldjes weer die de prettige momenten in het leven weergeven, De momenten om te lachen en te gieren. Ken jij een joker of een clown dan geeft u hem toch een leuk clownsbeeldje. In de categorie dierenbeeldjes vind u bronzen verbronsde beeldjes van onder andere wijze uilen maar ook van paarden en nog veel meer. Familie beeldjes is een categorie die beelden en sculpturen omvat die  met familie omstandigheden te maken hebben. Deze familie beeldjes overlappen ook de categorieën liefdes beeldjes en ontspannings geschenken. Bij familie sculpturen km je veel sculpturen tegen die  het gezin en liefde uitstralen. In de groep beelden van wonen en modern vind u mooie sculpturen die vaak een functie hebben en of met een grote decoratieve waarde 

Prestatie beeldjes is een collectie beeldjes die te maken hebben met een bijzonder moment in iemands leven. De bronzen beeldjes hebben allemaal wel een link naar iets positiefs, neem bijvoorbeeld een gesloten overeenkomst, behaald diploma of gewoon een mijlpaal in iemands leven.
Markeer dit met een beeldje van deavond.nl.  Prestatie beeldjes zijn echte bedrijfsgeschenken. Ontspanning beeldjes en zorg en geboorte beeldjes richten zich op het wel en wee van de mens. Deze beeldjes en sculpturen hebben allemaal een link met liefde en geboorte. De groep samenwerken beeldjes is geschikt voor werknemers en/of familie gerelateerde omstandigheden, vaak worden deze sculpturen gegeven voor een jubileum of een prestatie van twee of meer personen. Sport beeldjes zijn allemaal gericht op een sport, de meeste sport beeldjes verkopen wij als metalen beeldjes.