Beeldje de vooruitgang
Beeldje de vooruitgang
Beeldje carmen

Beeldje carmen

Beeldje de vooruitgang

Beeldje De vooruitgang
Beeldje motivatie: Door samenwerken komen we verder
Beeldje van brons en glas van 4 personen die door samenwerking hun doel bereiken.Wanneer u een tekst of logo gelaserd wilt hebben ontvangen wij graag een word bestand (logo kan gedownload worden in AI of EPS) met waar u de tekst wilt hebben. Heeft u deze niet gemaild naar wendy@rawa.nl en u bent niet tevreden, dan kan er wel een nieuwe gemaakt worden, maar tegen meer kosten.

€ 79,26
SKU
ma580sb

Maximum 85 characters

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: eps, ai

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: eps, ai

De vooruitgang is een beeldjemet daar op een glasplaatje.Dit glas plaatje kan gelaserd worden met een tekst en/of een logo. U kunt deze mee bestellen bij graveringen en laseringen.  Een uit metaal vervaardigd beeldje wat later is gebronsd om zo een luxe en authentieke uitstraling aan het beeldje te krijgen. Dit is een ideaal persoonlijk relatiegeschenk

Hoogte: 18 cm 

De gebronsd beeldjes zijn een ideaal geschenk voor samenwonen, verloving, huwelijk en gewoon voor jou partner, 35 jarig huwelijk, geschenken algemeen en voor bijzondere kados alles te vinden in onze kunstshop. Deze beeldjes bieden u de mogelijkheid om ze te voorzien van een gravering of lasering van een tekst of bedrijfslogo. Het beeldje met een gelaserd bedrijfslogo is een bijzonder relatiegeschenk. De avond kunstshop voor met bijzondere beeldjes.Wanneer u een tekst of logo gelaserd wilt hebben ontvangen wij graag een word bestand (logo kan gedownload worden in AI of EPS) met waar u de tekst wilt hebben. Heeft u deze niet gemaild naar wendy@rawa.nl en u bent niet tevreden, dan kan er wel een nieuwe gemaakt worden, maar tegen meer kosten.

Aanvullende info
Afmeting 18 cm hoog
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Beeldje de vooruitgang