Abstract beeld

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
 1. Beeldje Internationaal verbinden
  € 100,43
 2. Beeldje De cirkel van het leven
  € 125,11
 3. Beeldje Kleur in je leven!
  € 107,40
 4. Beeldje brons Samenhang
  € 70,10
 5. Beeldje Partners
  € 66,55
 6. Beeldje Solidair
  € 72,95
 7. Beeldje De sprong wagen
  € 42,59
 8. Beeldje Shake hands
  € 47,85
 9. Waxinelichthouder Groeispurt
  € 74,78
 10. A NEW WAVE
  € 735,00
 11. EXPEDITION
  € 525,00
 12. GO ROUND
  € 525,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina

Abstracte beelden

In ons assortiment hebben we een aantal prachtige beelden geselecteerd,  waarin U zeker een beeld kunt vinden die U aanspreekt en een pakkend gevoel bij U naar boven kan brengen. Een kenmerk voor deze abstracte sculpturen zijn de prachtige vormen met een groot oog voor detail. Een prachtig voorbeeld hiervan is: “ de cirkel van het leven”. Een beeld dat weergeeft dat twee mensen ieder in hun eigen cirkel leven, maar nauw met elkaar verbonden zijn.

Beelden met emotie

Alle abstracte beelden, zijn beelden waar goed over nagedacht is. Het zijn bronzen beelden met een beeltenis die mensen aanspreekt, zonder dat er veel woorden voor nodig zijn.

Het zijn doordachte beelden die tot in detail zijn uitgewerkt. Bekijk bijvoorbeeld de abstracte bronzen beelden met hierin een regenboog verwerkt. De regenboog staat symbool voor hoop. Ook een abstract bronzen beeld van een sterrenhemel, een doorgang, vogels of een levensspiraal behoort tot de opties..  

Emotie in brons

Onze  collectie abstracte bronzen beeldjes is een collectie met uiteenlopende emotie en vormen. De beelden zijn gemaakt van een tinlegering met daarover een mooie kwalitatieve laag brons. Laat U verrassen door de vele mooie sculpturen en geniet hier nog jaren van.

Moderne beelden van brons en verbronsd, Hebt u een modern interieur dan kun u hier uw beeldje vinden wat bij uw woonomgeving kan passen.