Beeldjes

uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen
beeldjes Webwinkel Keurmerk
Welkom bij de leukste beeldjes winkel van Nederland

Bronzen beelden

5 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Bronzen beelden

In onze bronzen beelden winkel vindt u een hele grote collectie bronzen beelden uitgevoerd. De collectie bronzen beelden bestaat uit ruim 600 verschillende beelden en beeldjes. de kleinste bronzen beeldjes dieje kunt kopen in onze beeldjes winkel zijn ongeveer 2 cm groot en de grootste bronzen beelden in de winkel is ongeveer 60 cm. Veel grotere bronzen beelden kunnen wij helaas niet versturen per pakket dit heeft te maken met de afmeting van de bronzen beelden en het gewicht van de bronzen beelden. Mocht u nu wel een groot bronzen beeld wensen dan kun t u altijd contact met ons opnemen om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn.

In deze groep beelden vind u een aantal exclusieve ontwerpen gemaakt van brons. De  bronzen beeldjes zijn met zorg afgewerkt en gepatineerd. Door gebruik te maken van patineren krijgen de bronzen beelden een speciale uitstraling.

Bronzen beelden versus verbronsde beelden

Wat heeft een bronzen beeld nu als voordeel cq nadeel ten over de verbronsde beelden. Brons is een metaal dat qua uitstraling een stap voor heeft op de verbronsde beelden. Een bronzen beeld voelt alleen al anders aan dan een verbronsd beeldje, het gewicht van een bronzen beeld is veel hoger dan een verbronsd beeld. Maar ook het aanraak moment van een bronzen beeld is anders dan een verbronsd beeld, een bronzen beeldje houd ook altijd zijn waarde. Een bronzen beeld geven is ook een emotioneel moment en gaat jaren mee.
Een verbronsd beeldje is veelal gemaakt van een tinlegering of van zilvertin, het grote voordeel van de verbronsde beelden en beeldjes is dat het ontwerp veelal goedkoper is dan een echt bronzen beeld. Eigenlijk maakt het ook niet zoveel uit van welk materiaal het beeld is gemaakt aangezien dat het om het geeftmoment en de boodschap gaat.

Bronzen beelden per categorie

In de gehele collectie bronzen beelden vindt u verschillende categorien bronzen beeldjes. Zo hebben wij ruiim 100 verschilldende bronzen beeldjes op het gebied van liefde, ruim 200 verschillende bronzen beelden op het gebied van samenwerken en ruim 400 verschillende beelden op het gebied van promotie. Naast deze drie categorieen beeldjes hebben we natuurlijk nog veel meer beelden. Wekelijks hebben we wel niety aanbod met bronzen beelden en beeldjes van andere soorten materialen.