Familie beeldjes

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
 1. Familie bronzen sculptuur
  € 59,95
 2. Beeldje Familie brons
  € 88,81
 3. Bronzen beeld Familie geluk
  € 199,00
 4. Bronzen beeld Geluk
  € 149,00
 5. Bronzen beeld mijn schat
  € 149,00
 6. Bronzen Beeld samen zijn we sterk
  € 59,95
 7. Beeldje Ik word groot
  € 63,28
 8. Gezin kinderen bronzen beeldje
  € 59,85
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina

Beeldjes familie

Familie beeldjes zijn een weergave van de hoeksteen van onze samenleving en symbool voor veiligheid, geborgenheid en liefde. Een familiebeeldje vindt U bij ons in verschillende samenstellingen. Zo zijn er niet alleen bronzen beeldjes  van een gezin met kinderen, maar ook van een familie met  allemaal volwassen familieleden. Ook vindt U beelden van twee mensen die  samen een prachtige herinnering bij U naar boven kunnen brengen. Ieder geschenk dat U bij ons vindt heeft een mooie emotionele waarde of herinnering die het mooi maakt een bronzen beeld als cadeau te geven.

Beeldjes zijn gemaakt van

De beelden zijn niet alleen gemaakt van brons. Er zijn ook beelden van steen in combinatie met brons, bv ons “ samen staan we sterk beeld”. Een prachtig geschenk dat de kracht laat zien van vriendschap en verbondenheid.

De beelden zijn gemaakt van een tinlegering die nadien een mooie bronzen laag hebben gekregen. Hierdoor zijn de bronzen beelden goed betaalbaar en is een familiebeeld een mooi geschenk. Naast deze tinlegering hebben wij ook bronzen beelden die in z’n geheel van brons zijn gemaakt.

 

Geef momenten van bronzen beeldjes

Wat zijn mooie momenten om een familie beeld van brons te geven. Hierbij kunt U denken aan mooie momenten zoals een huwelijk, overwinning en geboorte, maar ook als het even tegenzit is een familiebeeld een prachtig geschenk. Het geeft een gevoel van samen zijn en samen sterk staan. 

 

Verjaardag of een jubileum uit onze collectie familie beeldjes kunt u een geslaagde keuze maken. Voor een geboortegeschenk, verjaardagsgeschenk of vaderdags geschenk een ruime keuze aan beeldjes die verschillende situaties uit beelden.