Beroepen geschenken

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
 1. Beeldje Up to date zijn
  € 26,38
 2. Beeldje De secretaresse cadeau
  € 91,96
 3. Beeldje Vertegenwoordiger
  € 59,90
 4. Bronzen beeldje: Samenwerken
  € 70,42
 5. Beeldje brons: Behaalde targets
  € 162,62
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina

Beroepenbeelden van brons

Om een werknemer een bijzondere blijk van waardering te geven, als dank voor een jarenlange inzet voor Uw bedrijf of dat U iemand een goede start wil wensen met het beginnen van een bedrijf, bij Rawa geschenken vindt U de mooiste beroepenbeeldjes. De beelden die U vindt zijn een mooi relatiegeschenk voor allerlei verschillende gelegenheden. De prachtige sculpturen zijn een ideaal cadeau om als waardering te geven bij een afscheid of jubileum. Het personaliseren van een beeldje door een graveerplaatje geeft het cadeau een blijvende waarde. 

Een  werknemer een bijzondere blijk van waardering te geven

Als een werknemer zoveel jaren een waardevolle toevoeging is geweest voor uw bedrijf is het een bijzonder gebaar om een geschenk aan te bieden in de vorm van een bronzen beeldje. Dit bronzen beeldje is een mijlpaal voor de werknemer en zal een pracht plaatst in zijn of haar werkomgeving innemen. Ook als uw collega of werknemer na vele jaren trouwe dienst een andere uitdaging heeft gevonden zal dit bedrijfsgeschenk de waardering  versterken.

Luxe Relatiegeschenken

Om een relatiegeschenk in de vorm van een beroepenbeeld te mogen geven of te mogen ontvangen, zijn er vele mogelijkheden te vinden op de website en in de winkel. Dus als U een luxe cadeau voor een gewaardeerde werknemer zoekt, of een jubilaris, bent U hier op de juiste plek. De beelden zijn gemaakt van een mooie tinlegering met daaroverheen een laag brons. De beelden geven een warme uitstraling, waardoor het een cadeau als grote blijk van waardering zal worden ontvangen.

 

Beroepen geschenken zijn er in vele soorten en maten maar geen enkele zo leuk en succesvol als de beroepen geschenken van de avond. Wij hebben beroepenbeeldjes en beroepen geschenken van brons maar ook een breed assortiment gemaakt van staal. neem gerust een kijkje in onze webwinkel voor een leuk beroepen geschenk.