Beeldjes

uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen
beeldjes Webwinkel Keurmerk
Welkom bij de leukste beeldjes winkel van Nederland

Jubileum beeldjes

Onderdelen 1 tot 21 van totaal 38

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 21 van totaal 38

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Cadeau beeldje of geschenk beeldje nodig?

 Bent u opzoek naar een cadeau of geschenk voor een 20 jarig jubileum - 30jarig jubileum- 40 jarig jubileum of zelfs een 50 jarig jubileum wij hebben een passend jubileum idee in ons assortiment. Bronzen beelden van diverse grotes, de beeldjes zijn allemaal gemaakt met de hand en beelden allemaal een bijzonder moment of situatie uit. U hebt een keuze uit ruim 600 beelden voor een speciaal jubileum moment.
Wij hebben al verschillende mensen blij mogen maken met een sculptuur voor bijvoorbeeld,een 12/5 jaar jubileum geschenk, 18 jaar jubileum geschenk, 25 jaar jubileum geschenk, 50  jaar, 60 jaar abraham bedrijfsjubileum, bruiloft, dienstverband,  gouden huwelijk, verjaardag, jubileum. Maar ook voor een Zakelijk Jubileum hebben wij de juiste sculpturen en beeldjes.
Wilt u het een luchtig moment maken kies dan voor metalen beeldjes en heeft  het moment een iets exclusievere belading dan zal een bronzen beeld heel goed tot zijn recht komen. Kortom voor de exclusieve bedrijfsgeschenken bent u bij ons aan het goede adres.

Beeldjes jubileum personaliseren


Naast gewone jubileum  beeldjes en sculpturen kunt u ook de beeldjes en sculpturen laten personaliseren. Het personaliseren van een beeld of sculptuur maakt het geschenk alleen nog maar meer bijzonder. U kunt het beeld of sculptuur laten graveren of voorzien van een tekstplaatje. Het personaliseren van een beeld of sculptuur geeft een blijvende waarde aan het geschenk, speciaal als het geschenk voor het jubileum is.  De ontvanger heeft een herinnering aan het ontvangen van dit prachtige beeld of sculptuur dat gegeven is voor het jubileum.

 

Soorten beeldjes en sculpturen jubileum

Er zijn heel veel verschillende soorten beeldjes en sculpturen die je kunt geven voor een jubileum. Je hebt bronzen beeldjes en sculpturen, verbronsde beeldjes en sculpturen en bronslook beeldjes en sculpturen. Bronzen beeldjes en sculpturen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soort. Verschillende soorten van bronzen sculpturen en beelden zijn tuinbeelden, dierenbeelden, abstracte beelden, figuratieve beelden, kleine beeldjes, grote beelden, religieuze beelden, familiebeelden en er zijn nog veel meer bronzen beelden en sculpturen verkrijgbaar.

Bronzen beelden of sculpturen

Er is steeds meer vraag naar bronzen beelden en sculpturen. Bronzen beelden en sculpturen hebben een kostbare uitstraling, hierdoor komt de kunstzinnigheid heel erg naar voren. Ook gaan bronzen beelden heel lang mee. Bronzen beelden komen voor in heel veel verschillende soorten, zo hebben wij ook bij de bronzen beelden familie beelden en  samenwerken beeldjes. De bronzen beeldjes en bronzen sculpturen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar.

Verbronsde beelden of sculpturen

Naast bronzen beelden  zijn er ook verbronsde beelden. Verbronsde beeldjes of sculpturen zijn goedkoper dan bronzen beeldjes. Verbronsde beeldjes zijn vaak een samenstelling van tin met metaal en worden later verbronsd door middel van een bronsbad. Verbronsde beelden of sculpturen staan vaak op een marmeren sokkel maar dit is niet noodzakelijk. Mocht u bijvoorbeeld een andere soort sokkel wensen dan is dit ook mogelijk in overleg. Tevens maken wij gebruik van andere natuurlijke materialen zoals steen, gietsteen, roestvrij staal en glas als sokkel.

Bronslook beelden of sculpturen

Bronslook beelden of sculpturen kunnen in allerlei verschillende soorten materialen voorkomen. De bronslook beelden of sculpturen worden afgewerkt door middel van een schilderproces. Het voordeel hiervan is dat de materialen van het bronslook beelden of sculpturen der mate lager is dan een bronzen beeld of bronzen sculptuur. De bronslook beelden of sculpturen hebben een kwalitatief hoogwaardige uitstraling dat het geen afbreuk doet aan het beeld of sculptuur.

 

In ons assortiment bieden wij meer dan 4000 verschillende beelden en sculpturen. Merendeel is uit voorraad leverbaar.