Prestatie beeldjes

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 84

per pagina
 1. Beeldje de vooruitgang
  € 79,26
 2. Beeldje Een sprong voorwaarts
  € 64,86
 3. Beeldje Topprestaties leveren
  € 54,69
 4. Beeldje brons: Samen groeien
  € 54,69
 5. Beeldje De voetbalster
  € 48,76
 6. Beeldje Nieuwe energie
  € 108,15
 7. Beeldje brons Overzicht
  € 59,53
 8. Beeldje brons Overwinning
  € 68,61
 9. Beeldje Jezelf helemaal geven
  € 65,95
 10. Beeldje brons Focus femme
  € 60,74
 11. Beeldje brons Focus homme
  € 60,74
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 84

per pagina

Beeldjes voor de zakelijke markt

Voor bedrijven en instellingen hebben wij een serie beeldjes die perfect aansluiten op de zakelijke markt. Kleine beeldjes voor een jubileum van een collega of een werknemer maar ook de grotere bronzen beelden zijn hier voor geschikt. Juist de kleine beeldje van brons kunnen heel goed dienen als een relatiegeschenk, wat is er namelijk niet mooier dan dat uw relatiegeschenk voorzien van uw logo ook daadwerkelijk op een zichtlocatie gezet wordt. Bij elk bezoek van een klant zal men dan uw logo zien op het kunstige beeld op het kantoor van uw werkrelatie.
Maar uw werkrelatie zal ook vaak aan uw bedrijf herinnerd worden door het beeldje in zijn bedrijf.

Wat maakt een beeldje geschikt voor de zakelijke markt.

Niet een beeldje is alleen maar geschikt voor de zakelijke markt maar kan ook heel goed voor een vriend hetzelfde effect hebben. Een beeldje heeft een uitstraling… dat is een ding wat vast staat. Maar wat het alle belangrijkste is, wat doet dit beeldje met u. Kunst is geen product maar kunst is een emotie. Een emotie voor u en een emotie voor uw zakelijke relatie.
Uw bedrijf vraagt vaak om een bepaalde uitstraling in een beeldje en dit combineren we dan vaak met de gewenste emotie of activiteit in het beeldje.

Het ontwerp van de zakelijke beeldjes

Doordat veel van onze beeldjes en sculpturen een eigen ontwerp zijn kunnen wij deze beeldjes ook tegen een scherpe prijs aanbieden. Mocht u voor uw bedrijf een beeldje wensen met specifieke wensen dan is dit in veel gevallen mogelijk om beeldjes in samenspraak met u te ontwerpen.
Doordat u dan meerdere van dit soort beeldjes afneemt kunnen wij de kostprijs laag houden en de mal kosten uitstrijken over een groot aantal beeldjes.

Sokkel onder uw bronzen beeldje?

Bij de meeste beeldjes die wij in ons zakelijke beeldjes assortiment hebben is een marmeren sokkel onder gemonteerd. Hebt u nu liever een ander formaat sokkel, een ander materiaal sokkel of een andere sokkel vorm onder uw bronzen beeldje? Neem dan vandaag nog contact met ons op.
Wij kunnen uw beeldje zo aanpassen naam uw wens.