Samenwerken Beeldjes

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 76

per pagina
 1. Beeldje de vooruitgang
  € 79,26
 2. Beeldje De cirkel van het leven
  € 125,11
 3. Beeldje Succes
  € 90,99
 4. Beeldje Ambitie
  € 214,17
 5. Beeldje brons: Samen groeien
  € 54,69
 6. Beeldje Het verbond
  € 66,19
 7. Beeldje brons Samen staan we sterk
  € 151,98
 8. Elkaar helpen bronzen sculptuur
  € 169,00
 9. Samen spelen bronzen sculptuur
  € 249,00
 10. Gaten overwinnen sculptuur
  € 189,00
 11. Nieuwe wegen sculptuur
  € 149,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 76

per pagina

Samenwerken

Onder samenwerken kunnen we allerlei vormen van samenwerken plaatsen. Samenwerking van mensen is dan ook een belangrijk aspect in het menselijk leven. De sculpturen in deze categorie zijn dan ook veelzijdig en er is een enorme keus in deze categorie. U vind hier beelden in de vorm van coaching, verbinding zoeken, vooruitgang boeken, samen winnen en verbondenheid. Elk bronzen beeld heeft een duidelijke boodschap die gewaardeerd zal worden als U een sculptuur cadeau geeft. Ook is een bronzen sculptuur ui deze categorie een prachtig relatiegeschenk

 

Relatiegeschenk als dank voor de samenwerking

Deze beelden die een vorm van samenwerken uitdrukken zijn een prachtig geschenk als U uw relatie wilt bedanken voor de samenwerking of een trouwe dienst. Ook kunt U met een bronzen samenwerkingsbeeld prima een succes weergeven wat U hebt bereikt met de samenwerking. Het benadrukt het succes wat U hebt bereikt en zal U nog lang aan Uw succes en samenwerking doen terugdenken.

 

Bronzen uitdrukking van samenwerking

De beelden die de kracht van samenwerken uitdrukken zijn gemaakt van een tinlegering met een mooie kwalitatieve laag brons. Daarnaast vindt U ook een aantal sculpturen die vervaardigd zijn uit brons en steen. Dit maakt dat deze prachtige samenwerkingsculpturen prima betaalbaar zijn. Een prachtig cadeau dat zeer gewaardeerd zal worden door de ontvanger.

De beeldjes van samenwerken zijn ideale geschenken voor mensen die iets of wat hebben bereikt door samen te werken. Het kan een cadeau zijn voor bedrijven die samenwerken tot een succes hebben gemaakt of in een relatie. Door een van de samen werken beeldjes als kado te geven benadruk je een succes voor een lange tijd.