Beeldjes

uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen
beeldjes Webwinkel Keurmerk
Welkom bij de leukste beeldjes winkel van Nederland

 Bronzen beeldjes

 De bronzen beeldjes zijn allemaal met zorg gemaakt en tot in detail afgewerkt, alle beeldjes van brons zijn een uniek geschenk voor speciale momenten in het leven. Een beeldje is onder andere geschikt om te geven als verjaardagsgeschenk, jubileumgeschenk, huwelijkscadeau of geboortegeschenk. Eigenlijk zijn de beeldjes van brons op elk moment als geschenk te geven.

De categorieen

Jubileumgeschenk:

een jubileum is vaak een speciaal moment in iemands leven, uiteraard wilt u dat moment niet voor niets voorbij laten gaan. De beeldjes in de categorie jubileumgeschenk omvatten dan ook speciale momenten en situaties die een geschenk verdienen.

Beroepengeschenken:

De categorie beroepengeschenken is een categorie met beroepenbeeldjes voor de werknemers die belangrijk voor u zijn of voor je collega een geschenk nodig wat er toe doet. U kunt er voor kiezen om een bosje bloemen te geven, maar dit vergaat na een aantal dagen. Een beroepenbeeldje van de avond is voor altijd en zal de ontvanger van dit geschenk beeldje dan ook vaak laten herinneren aan die goede oude tijd.

Clownbeeldjes:

Een kleinere categorie, maar groots in weergave en afwerking. Alle beeldjes van clowns zijn grappig en bijzonder.

Dierenbeeldjes:

Dieren beeldjes zijn er in veel soorten en maten. Deze dierenbeeldjes zijn niet alleen mooi maar ook kunstzinnig en realistisch. De dieren beeldjes zijn gemaakt van metaal en later verbronsd. Een dierenbeeldje is geschikt als woondecoratie of te geven als een geschenk of cadeau voor een dierenliefhebber.

Familie beeldjes:

De beeldengroep familie beeldjes is een breed assortiment van beeldjes voor bijzondere momenten is het familie leven. Speciale beeldjes voor bijvoorbeeld een geboorte , huwelijk, verjaardag of een jubileum maar ook voor als je zoon of dochter gaat afstuderen. Kortom een speciaal geschenk voor een speciaal moment.

Wonen:

diverse geschenken voor in de woonkamer als decoratie, beeldjes die een bijzonder mooie uitstraling hebben.

Liefdesgeschenken:

Een liefdes geschenk geef je niet aan iedereen, dit geschenk moet dan ook wat uitstalen en vooral voor eeuwig zijn. Dat is jou liefde immers toch ook. Het is een brede beelden collectie met beeldjes voor geboortes, huwelijksgeschenken en eigenlijk alle momenten waar een geschenk der liefde er toe doet.

Prestatie beeldjes:

in het leven moeten we allemaal presteren, en wat is er niet leuker om daar een stukje waardering voor te krijgen. Alle prestatie beeldje beelden een situatie of prestatie uit en is een uniek en speciaal geschenk van waardering.

Ontspannings beeldjes:

beeldjes voor mensen die met de vut gaan of met pensioen. Een kado voor mensen die er aan toe zijn. De beeldjes zijn echt bedoeld voor mensen toe zijn aan een stukje rust en waardering.

Samenwerking beeldjes:

in een huwelijk, op de werkvloer en in het leven is samenwerken essentieel. Een stukje waardering in de vorm van een kunst geschenk is dan op zijn plaats.

Zorg en geboortegeschenken:

De beelden collectie zorg en geboortegeschenken omvat een breed scala aan beelden die te maken hebben met zorg, zorgmedewerkers en zorginstellingen. Maar ook voor een geboortegeschenk zijn veel beelden geschikt om te geven als kado en speciaal geschenk.

Sportbeeldjes:

Sporten doen we bijna allemaal en prestatie is daar een onderdeel van. Wij hebben een mooie collectie luxe sportprijzen voor om het overwinningsmoment echt te vieren.

Muziekbeeldjes:

Mensen die een instrument bespelen zijn vaak in hart en nieren een muzikant, deze mensen zullen dit geschenk beeldje van de muziekbeeldjes dan ook altijd waarderen.

Geschenkpakketten:

Wilt u nu niet alleen een beeldje geven, u hebt de mogelijkheid om nhet bronzen beeldje te voorzien van een heerlijke fles wijn samen in een mooi wijnpakket.
 

 

De kunstenaar

Reeds voor meer dan 35 jaar zit Ger in de kunstnijverheid. In deze lange periode heeft hij met veel zorg en bekwaamheid vele mooie creatieve ontwerpen het daglicht laten aanschouwen. Ook door zijn grote vakmanschap in het beheersen van de diverse gietprocessen heeft hij zich nog beter kunnen ontwikkelen in de grote verscheidenheid van zijn creaties. Ger is een voorbeeld van een autodidact. Zijn ontwerpen bestrijken een grote veelzijdigheid van zeer realistische vormgeving van alledaagse zaken tot kunstzinnige uitingen, alsmede religieuze vormgevingen. Zijn eigen kijk en zijn onnavolgbaar enthousiasme brengen steeds weer verrassende ontwerpen.