Beeldjes

uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen
beeldjes Webwinkel Keurmerk
Welkom bij de leukste beeldjes winkel van Nederland

Beroepen beeldjes

Onderdelen 1 tot 21 van totaal 284

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 21 van totaal 284

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Beeldjes beroepen

Beroepenbeeldjes is een verzameling van beeldjes die allemaal iets te maken hebben met jouw beroep.Dit is dan ook wel het geschenk voor een jubileum, verjaardag of voor je vertrekkende collega. De metalen beeldjes zijn met zorg afgewerkt.

Bent u op zoek naar speciale cadeaus en geschenken in de vorm van beroepen beeldjes?  Op het moment dat je naar een zakelijke relatie gaat is het niet altijd even makkelijk om een pakkend cadeau mee te nemen maar een beeldje van een beroep is een geschenk met glimlach garantie Ook bij een opening van een winkel en/of bedrijf is het vaak lastig om een passend cadeau te geven, een bosje bloemen is ook al zo afgezaagd.

Geschenk voor bedrijf

 Als relatie geschenk , jubileum of bij een vertrekkende collega, de speciale, persoonlijke beroepen beeldjes zijn een aanwinst op het bureau of in de kast. Voor elk beroep of ambacht is er wel een geschikt beroepen beeldje te vinden. Ook is het mogelijk om een tekstplaatje met een persoonlijk opschrift toe te laten voegen. Op deze manier wordt uw beroepen beeldje als cadeau nog meer gewaardeerd door de ontvanger.