Beroepen beeldjes

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 265

per pagina
 1. Digitaal op vakantie beeldje
  € 59,00
 2. Beeldje televisie reperateur
  € 34,25
 3. Brandweerman theelichthouder
  € 44,95
 4. Stratenmaker beeldje
  € 45,00
 5. Heftruck de luxe beeldje
  € 79,95
 6. Slotenmaker van nederland
  € 42,50
 7. Cameraman met statief beeldje
  € 39,15
 8. Zeeman geschenk
  € 43,35
 9. Orthopeed geschenk beeldje
  € 46,65
 10. anesthesist beeldje
  € 46,65
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 265

per pagina

Beeldjes beroepen

Beroepenbeeldjes is een verzameling van beeldjes die allemaal iets te maken hebben met jouw beroep.Dit is dan ook wel het geschenk voor een jubileum, verjaardag of voor je vertrekkende collega. De metalen beeldjes zijn met zorg afgewerkt.

Bent u op zoek naar speciale cadeaus en geschenken in de vorm van beroepen beeldjes?  Op het moment dat je naar een zakelijke relatie gaat is het niet altijd even makkelijk om een pakkend cadeau mee te nemen maar een beeldje van een beroep is een geschenk met glimlach garantie Ook bij een opening van een winkel en/of bedrijf is het vaak lastig om een passend cadeau te geven, een bosje bloemen is ook al zo afgezaagd.

Geschenk voor bedrijf

 Als relatie geschenk , jubileum of bij een vertrekkende collega, de speciale, persoonlijke beroepen beeldjes zijn een aanwinst op het bureau of in de kast. Voor elk beroep of ambacht is er wel een geschikt beroepen beeldje te vinden. Ook is het mogelijk om een tekstplaatje met een persoonlijk opschrift toe te laten voegen. Op deze manier wordt uw beroepen beeldje als cadeau nog meer gewaardeerd door de ontvanger.