Beeldjes

uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen
beeldjes Webwinkel Keurmerk
Welkom bij de leukste beeldjes winkel van Nederland

Brandweer beeldjes

15 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

15 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Brandweer beeldjes

Is er een jubileum bij de brandweer te vieren,dan geef je toch een beeldje gemaakt van metaal, moeren en bouten van een brandweerman. De beeldjes zijn met grote preciezie afgewerkt en voorzien van een coating zodat ze niet gaan roesten. De originele brandweer beeldjes met bijvoorbeeld een brandweerman met slang en open deur zal zeer zeker een origineel jubileum cadeau zijn. Ook bij een promotie, verjaardag of andere speciale gebeurtenis zal dit persoonlijke geschenk op prijs gesteld worden. 

Jubileum brandweer

Er zijn diverse soorten mooie, originele en mooi afgewerkte brandweer beeldjes te vinden in deze categorie. Natuurlijk een brandweerman met brandslang, bijl, en zelfs met een hele complete brandweerwagen, of ladderwagen. Ook voor collega's onderling een super origineel en persoonlijk cadeau om te geven en om te krijgen natuurlijk.

De diverse beeldjes met brandweer afbeelding zijn mooi om op een bureau of bij u thuis neer te zetten, maar er zijn ook uitvoeringen waarin een mooie fles wijn gezet kan worden of als romantische kaarsenstandaard. 

Persoonlijk Cadeau

Om uw brandweer beeldje een persoonlijke touch te geven bieden wij u de mogelijkheid een naam of tekstplaatje bij te bestellen. Zo is het een mooi en blijvend, persoonlijk brandweer beeldje geworden.