Beeldjes

uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen
beeldjes Webwinkel Keurmerk
Welkom bij de leukste beeldjes winkel van Nederland

Diverse beeldjes

Onderdelen 1 tot 21 van totaal 43

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 21 van totaal 43

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Diverse beeldjes 

Een origineel cadeau voor speciale mensen, voor een bijzondere gelegenheid vindt u in onze categorie met diverse beeldjes altijd een geschikt geschenkBeeldjes van rawa geschenken, kunst, beeldjes, relatiegeschenken zijn bedacht en gemaakt voor kunstenaars, voor het bedrijfsleven, zorgsector, scholen, ziekenhuizen en multinationals en particulieren. De metalen moeren en bouten beeldjes zijn met de grootste preciesie vervaardigd en zijn zeer gedetailleerd afgewerkt. Een ideaal kado, en om aan de vraag naar stalen beeldjes tegemoet te komen maken wij regelmatig nieuwe ontwerpen voor onze klanten.

Beroepen

De mooie beeldjes gemaakt van metaal, moeren en bouten zijn er in diverse uitvoeringen, uw beroep zal er zeker tussen te vinden zijn. Zo wordt het geven van een persoonlijk cadeau wel heel makkelijk. Er zijn bijvoorbeeld in deze serie  diverse beroepen beeldjes te vinden van bijvoorbeeld, een arts / dokter, verpleegster, postbode, kelner, piloot of zelf een rij instructeur compleet met lesauto. De beeldjes zullen mooi staan op het bureau of in de huiskamer, er zijn ook beroepen beeldjes te vinden die dienst doen als wijn of bierfles houder. De bureausets zijn te gebruiken om notitieblaadjes, pennen en visitekaartjes in te zetten. 

Persoonlijk

Om uw geschenk nog persoonlijker te maken, bieden wij u de mogelijkheid tot het bijbestellen van een naamplaatje voorzien van uw eigen tekst. Leuk om zo'n speciaal beeldje te geven bij een jubileum, verjaardag of andere speciale gebeurtenis.