Dierenbeeldjes

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 62

per pagina
 1. Spaarpot olifant
  € 65,00
 2. Uil met pennenstandaard
  € 21,65
 3. Dierenbeeldje wild zwijn
  € 20,00
 4. Beeldje UIL
  € 18,35
 5. Kikker beeldje Golfer
  € 26,50
 6. Pinguin wijnfleshouder cadeau
  € 56,65
 7. Kangeroe wijnfleshouder
  € 48,15
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 62

per pagina

Dierenbeeldjes

De dierenbeeldjes in vele soorten en maten zijn gemaakt van staal, bouten en moeren. De dierenbeeldjes zijn van fraaie kwaliteit en met zorg afgewerkt. Bestel hier je favoriete dierenbeeldje voor jezelf of om iemand cadeau te geven. De allerleukste dierenbeeldjes hebben we voor je verzamelt gemaakt van staal, van Aap tot Zwaan van Hond tot Kat en van Olifant tot Muis. Alle dierenbeelden zijn direkt bestelbaar! 

Speciaal cadeau

De leukste dierenbeeldjes speciaal voor dierenliefhebbers, een leuk en persoonlijk cadeau om te geven. Er zijn verschillende visitekaart houders, pennenhouder, dieren spaarpotten en een hele serie bierfles en wijnfleshouders met moeren bouten dieren. De grappige kikkerserie zal een glimlach te voorschijn toveren bij de ontvanger hiervan. Er zijn kikker muzikanten, op viool, saxofoon en er is zelfs een drummer afgebeeld. 

Sportbeeldjes dieren

In deze serie met dieren moeren bouten beeldjes zijn ook de verschillende sporten vertegenwoordigd, zo is er een golfende kikker, een ruiter te paard van moeren en bouten en kikkers die gewichten heffen of aan een potje zwaardvechten doen.