Muziek/Leven/Liefde

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 104

per pagina
 1. WII sportprijs
  € 52,50
 2. Digitaal op vakantie beeldje
  € 59,00
 3. Romantisch diner voor twee beeldje
  € 52,00
 4. beeld sauna bezoeker
  € 47,95
 5. Leer je kind fietsen beeldje
  € 45,85
 6. Cameraman met statief beeldje
  € 39,15
 7. Chello speler beeldje
  € 35,85
 8. Klarinet speler cadeau beeldje
  € 35,00
 9. Liefdesbank in de natuur
  € 45,00
 10. Waldhoorn cadeau beeldje
  € 43,35
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 104

per pagina

Muziek, Leven en Liefdesbeeldjes

Wij leveren metalen beeldjes in vele soorten en maten in muziek, leven of liefde. Een geschenk voor elk moment. De metalen beeldjes worden allemaal met de hand vervaardigd van metaal, koper en staal. In deze categorie beeldjes muziek, leven en liefde door elkaar hier onder een korte omschrijving.

Muziek beeldjes

 In de categorie muziek  beeldjes vindt u originele metalen moeren en bouten beeldjes, wijnfles houders en unieke kaarsen houders. Er is een ruime sortering in de diverse muziek instrumenten, voor ieder wat wils. De muziekbeeldjes zijn verkrijgbaar met bijna alle muziek instrumenten. Een uniek cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij de echte muziek liefhebber.

Leven beeldjes

De metalen beeldjes uit de categorie muziek, leven en liefde zijn met zorg voor u uitgezocht. De fraai afgewerkte moeren bouten beeldjes zijn een aanwinst in uw interieur en zeker ook leuk om als persoonlijk cadeau te geven. Bijvoorbeeld het "roos koper kado beeldje" zal een geliefde zeker een goede dag bezorgen. De ondeugende beeldjes in deze serie, met een knipoog gegeven zijn een niet zo alledaags cadeau.

Liefde beeldjes

Ook in de kikker serie zijn leuke romantische liefdes tafereeltjes te vinden. Deze unieke beeldjes zijn vervaardigd van moeren, bouten en metaal. In de categorie liefdes beeldjes vindt u ook beeldjes die betrekking hebben op huwelijks geschenken. Zo hebben wij bijvoorbeeld een bruidspaar in een hart of huwelijks aanzoek. Maar ook De Avond gaat mee met de tijd en hebben we ook een lesbisch huwelijk en een homo huwelijk beeldje.