Sport beeldjes

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 156

per pagina
 1. WII sportprijs
  € 52,50
 2. Beeldje ski schans springer
  € 68,50
 3. beeld eenwieler geschenk
  € 42,50
 4. Badminton sportgeschenk
  € 46,50
 5. Beeldje toneelspeler
  € 28,50
 6. Beeldje touwtje springen
  € 56,95
 7. Sportbeeldje spinning
  € 45,00
 8. Sportbeeldje badminton
  € 42,50
 9. Beeldje vliegeren
  € 38,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 156

per pagina

Sportbeeldjes 

Sportbeeldjes en sportsculpturen speciaal voor de echte sporters onder ons. De beelden zijn uitermate geschikt als sportprijzen, je geeft dan eens iets anders dan een beker en ook iets dat echt gericht is op jouw sport.  Het beeldje is ook heel geschikt om te geven tijdens een jubileum of een verjaardag, een echt sport geschenk. Er is een ruime keuze in de diverse sport beeldjes, uw sport zal er zeker tussen zitten.

Sportprijzen

Met de metalen sportbeeldjes blijven wij continue in beweging, momenteel hebben wij bijna elke sport en zelfs in verschillende metalen sportbeeldjes meerdere van een soort. Zo hebben we meerdere voetbal beeldjes maar ook meerdere beeldjes van basketbal. Niet om de keuze moeilijk te maken maar om u een ruime keuze te geven in de metalen sport beeldjes. En wat is er niet mooier dan een sporter een persoonlijk, speciaal metalen beeldje te geven. De sportbeeldjes komen met een glimlach garantie want ze worden door een sporter zeer goed ontvangen. Ook de metalen sportbeeldjes zijn verkrijgbaar met funtionele gebruiks mogelijkheden zoals een metalen beeldje met een pennenhouder of visitekaarthouder tot zelf een complete bureauset.

Evenement

Om uw sport evenement speciaal te maken kunnen we uw sportbeeldje tot mooie sportprijs maken door de toevoeging van een gegraveerd naamplaatje. De sportkampioen of sportteam zal dit aandenken zeer zeker op waarde weten te schatten.