Wijnfles houders

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 79

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 79

per pagina

Wijnfleshouders 

U heeft een uniek kado gevonden voor elke gelegenheid. Honderden metalen sculptuurtjes vervaardigd uit staal, bouten en moeren maken samen een unieke houder voor uw wijnfles of bierflesje. Een wijnfleshouder is een handig en decoratief item voor op tafel. Behalve dat een wijnfleshouder gemakkelijk is, staat het ook nog eens leuk. De meeste houders zijn ook geschikt om bijvoorbeeld een heerlijk (speciaal) biertje in te zetten. Zo wordt uw flessenhouder een uniek en persoonlijk cadeau. Een bruikbaar soort woondecoratie dat in verschillende vormen verkrijgbaar is en die van verschillende materialen gemaakt wordt. Op dit moment is het meest gebruikte materiaal een stevig soort blik en een serie wijnfleshouders is gemaakt van staal. Dit zorgt er voor dat de prijs van een wijnfleshouder redelijk blijft. De meeste zitten  qua prijs ronde de 20 euro, de echt grote, en meer gedetailleerd uitgevoerde wijnfleshouders zijn iets duurder, maar het doel heiligd de middelen. Zo hebt u een wel heel bijzonder cadeau.

Beroepen, sport en muziek gerelateerde flessenhouders

In deze unieke serie zijn ook verschillende beroepen uitgebeeld als wijn of bier fleshouder. Zo is er een flessenhouder met een brandweerman, kok, timmerman of advocaat te vinden. Leuk om een persoonlijk cadeau te kunnen geven op bijvoorbeeld een verjaardag of bij een jubileum. Duikers, golfers, ijshockyers en cricketspelers zijn onder andere te vinden in de serie met sport wijnfleshouders. Muziekliefhebbers kunnen kiezen uit bijvoorbeeld bier of wijnfleshouders met een contrabas, doedelzak, violist, gitaar, trompet en zelfs een geheel drumstel. Stoere wijn of bierfles houders zijn er ook, wat dacht u van een Harley Davidson, gladiator met lans of een stoere piraat of stierenvechter als houder?

Als speciaal relatiegeschenk is ook maatwerk mogelijk.

Bent u op zoek naar een leuke wijnfleshouder? Bestel dan de wijnfleshouder in onze webwinkel of kom langs in de winkel. Zodat ook uw wijnfles een echte blikvanger op tafel wordt. Wijnfleshouders zijn ideaal als toevoeging op een mooie fles wijn, het geeft net dat extras aan uw geschenk.