Wonen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 77

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 77

per pagina

Decoratief Wonen

Mooie woonideetjes in overvloed.  In de collectie woon idee vindt u bijzondere klokken, kandelaars, wijnfleshouders en badkamer beeldjes, Alle beeldjes zijn gemaakt van staal bouten en moeren. Als uw cadeau een keertje anders en speciaal moet zijn, zijn deze unieke beeldjes een schot in de roos. Bijvoorbeeld de mooi afgewerkte wijnfleshouder met een grappige moeren en bouten kurk maken samen dat u een wel heel speciaal geschenk heeft. Een cadeau met een knipoog zou een grappige toilethouder uit deze serie kunnen zijn. 

Om iets leuks aan te schaffen voor uzelf of als cadeau is het makkelijk kiezen uit deze serie van unieke staal moeren bouten objecten. Handdoekenrekken, kandelaren, persoonlijke visitekaarthouders, zelf een geheel schaakspel met deze grappige moeren bouten als schaakstukken.

Speciaal cadeau

Door de ruime keuze in de categorie wonen zult u altijd een speciaal en persoonlijk geschenk kunnen vinden dat door de ontvanger op prijs gesteld zal worden. De verschillende soorten toiletrol houders en unieke moeren bouten beeldjes zijn speciaal om te geven en om te krijgen. Keuze is er genoeg. Een goede fles wijn bij de unieke wijnfleshouder en uw cadeau is compleet.

Persoonlijk

De visitekaart houders zullen mooi staan op elk bureau en zijn van fraaie kwaliteit en mooi vormgegen. Kortom een heel persoonlijk cadeau.