Bronslook beeldjes

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 128

per pagina
 1. Modern sculptuur Stof tot nadenken
  € 35,00
 2. Modern sculptuur Time out
  € 79,00
 3. Beeldje Racer
  € 59,40
 4. Beeldje De denker
  € 49,95
 5. Beeldje Klimmende figuren
  € 39,95
 6. Beeldje Cellospeler
  € 71,50
 7. Beeldje Samenwerken
  € 87,50
 8. Beeldje Volhouden
  € 60,50
 9. Beeldje Elkaar gevonden sculptuur
  € 50,49
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 128

per pagina

Bronslook beeldjes 

Bronslook beeldjes is een van onze nieuwe beelden toppers. Deze serie bronslook beeldjes zijn zo perfect afgewerkt dat ze bijna niet van echt zijn te onderscheiden.
De brons beelden zijn gemaakt van een steenhars en hierna met de grootste zorg voorzien van een brons laag, om het beeld helemaal een bronslook te geven voorziet men het beeldje ook van een oxidatie kleur die brons van nature krijgt. Het grote voordeel is dat u een decoratief beeld in de kamer heeft staan van een mooi formaat tegen een betaalbare prijs.

Beeldjes samenwerken bronslook
Een groot gedeelte van de bronslook beeldjes geven een voorstelling weer die heeft te maken met samenwerken en prestatie van verschillende personen. De gemiddelde grote van de beelden bronslook ligt tussen de 25 cm tot 80 cm. Dus dan geeft u een geschenk van formaat.

Beeldjes verliefd en samen zijn
Naast de beeldjes bronslook samenwerken is de collectie beelden ook ruim aanwezig in de liefde. Dit maakt deze serie beelden ook uitermate geschikt om te geven aan je geliefde of voor een trouwerij. Een echt huwelijksgeschenk van formaat.