Stone Art

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 159

per pagina
 1. Beeldje samen sterk staan
  € 99,95
 2. Beeldje grenzen ontdekken
  € 79,95
 3. Beeldje gelukkig zijn
  € 87,50
 4. Beeldje Grenzen verleggen
  € 69,95
 5. Beeldje Familie 4 personen
  € 75,00
 6. Beeldje Samen zijn
  € 59,95
 7. Beeldje Omarmen
  € 49,95
 8. Beeldje Perfect
  € 75,00
 9. Beeldje vasthouden aan elkaar
  € 75,00
 10. Beeldje Toekomst
  € 75,00
 11. Beeldje Ware liefde
  € 59,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 159

per pagina

Beelden van steen
De Stone art collectie zijn beeldjes van steen,  beeldjes van brons in combinatie met steen, gegoten beeldjes van steenhars.  In veel van de handgemaakte beelden vind u ook de uitstraling van het natuurproduct, de beelden  hebben vaak een mooie glans door het polijs werk.
De beelden zijn uitermate geschikt om als tuinbeelden te gebruiken, ze zijn weersbestendig en een pronkstuk in uw tuin. Vaak worden de tuinbeelden geschonken voor een 50 jaar cadeau, 40 jaar cadeau of een moederdagcadeau. Uiteraard zijn de beelden en sculpturen geschikt voor elk moment al is men 25 jaar getrouwd of bent u gewoon opzoek naar een mooi beeldje.

Natuurlijk kunst is een collectie beeldje gemaakt van tin die later zijn verbronsd en op een sokkel van steen zitten of staan. In de kunstcollectie vind u beeldjes voor de liefde en het gezin beeldjes.
Brick art zijn beelden van brons en verbronsd die gemonteerd zijn op een ruwe stenen sokkel, de ruwe stenen sokkel wordt zo een onderdeel van het bronzen sculptuur een echt Moederdag cadeau.
Familie beeldjes de groep beelden  familie beeldjes is een beelden collectie van steenhars, steen hars is een combinatie van steen gruis en hars. In deze vorm is elk beeld te gieten en zullen de details van de mall mooi en duidelijk zichtbaar zijn. Een steenhars beeldje voelt aan als steen en heeft ook het gewicht van een stenen beeldje. Stenen dierenbeeldjes, deze collectie beelden zijn gemaakt in Zimbabwe en zijn in veel grotes te verkrijgen, van 1.5 cm tot soms wel 1 meter. Alle sculpturen en beelden zijn met de hand gemaakt en worden fairtrade verkocht. Abstracte beelden en sculpturen is ook een collectie fair trade beelden uit Zimbabwe. Vaak zijn de beelden en sculpturen gemaakt van speksteen, sprinstone of opalstone. Ook de collectie mama beeldjes en moedersculpturen vals onder deze steen soorten. De beelden worden met de grootst mogelijke zorg gemaakt uit natuursteen.
De kleinere beelden worden gemaakt van een speksteensoort, deze steen is niet geschikt voor buiten. De grotere beelden worden veelal gemaakt van opalstone, springstone, cobaltstone of fruit serpentine. Dit is een hardere steensoort en geschikt om buiten te staan. In de steen kunnen onregelmatigheden voorkomen zoals aders en lijnen. Door deze oneffenheden krijgt het beeld extra charme en een uniek karakter. Mijlpalen is een hele leuke unieke beelden collectie.  De mijlpalen zijn gemaakt van steenhars en geschikt om belangrijke momenten in iemand leven te markeren, ben je 20,25,40 of 50 jaar getrouwd dan is dit echt een cadeau voor hem of een cadeau voor haar. Baby beeldjes en kinderbeeldjes zijn beeldjes van steenhars

De steen wordt in diverse stadia bewerkt met een hamer en beitel, rasp en een vijl. Als de grove vorm ontstaan is wordt de steen gepolijst met watervast schuurpapier totdat deze helemaal glad is. Na het polijsten wordt het beeld verhit en wordt er een waslaag aangebracht. Als het beeld weer afgekoeld is wordt deze uitgepoetst en krijgt het zijn volle kleur en glans. Het beeld is klaar.