Tinnen beeldjes

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 108

per pagina
 1. MELKBUS MET MAATJE
  € 75,00
 2. PLATBODEM MODEL KLIPPERAAK
  € 95,00
 3. PLATBODEM BOEIER
  € 95,00
 4. PLATBODEM BOTTER
  € 95,00
 5. PLATBODEM ARNEMUIDER HOGAARS
  € 95,00
 6. PLATBODEM HOGAARS
  € 95,00
 7. PLATBODEM SCHOUW
  € 95,00
 8. PLATBODEM SKUTSJE
  € 95,00
 9. PLATBODEM KLIPPER
  € 95,00
 10. PLATBODEM MODEL SCHOKKER
  € 95,00
 11. PLATBODEM LEMSTERAAK
  € 95,00
 12. MINIATUUR WIPWATERMOLEN
  € 68,50
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 108

per pagina

Tinnen Beeldjes

Tinnen beeldjes en tinnen sculptuurtjes hebben wij in vele soorten en maten. Deze tinnen beeldjes zijn uitmate geschikt om je collega of vriend te bedanken voor een dienst. Zo hebben wij tinnen beeldjes van een groot aantal beroepen zoals een metselaar, timmerman of een chef kok, mocht uw beroep er nog niet bij zitten, neem dan contact met ons op.
Wellicht is het mogelijk om een tinnen beeldje van uw beroep te maken, let wel dan gaat het wel om grotere aantallen. De tinnen beeldjes beroepen zijn ook heel goed geschikt als een relatiegeschenk.

Naast de tinnen beeldjes beroepen hebben we ook een aantal tinnen beeldjes van vrachtwagens en auto’s, deze collectie tinnen sculpturen is met name geschikt voor transportbedrijven en chauffeurs. Alle tinnen beeldjes worden met de grootste zorg afgewerkt. De aller grootste hardloper zijn wel de tinnen brandweer beeldjes, deze metalen beeldjes zijn er in veel soorten en maten. De brandweer beeldjes zijn echte eye catchers voor brandweer mannen die een geschenk of cadeau verdienen. Heb je dus een jubileum geschenk nodig denk eens aan een tinnen beeldje brandweer.

Tinnen beeldjes Hollandse voorstellingen, hoe Hollandser kan het . Een mooi tinnen beeldje van een orgel of gewoon van een paard en wagen, dit zijn echt beeldjes voor de liefhebber. Alle tinnen beeldjes zijn echt exclusieve relatiegeschenken, een relatiegeschenk wat werkt voor uw bedrijf. Vooral als het tinnen beeldje is voorzien van uw logo of een pakkende tekst. Regelmatig hebben wij nieuwe unieke tinnenbeeldjes allemaal online te bestellen in onze webshop.