Beeldjes

uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen
beeldjes Webwinkel Keurmerk
Welkom bij de leukste beeldjes winkel van Nederland

Tuinbeelden

Onderdelen 1 tot 21 van totaal 212

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 21 van totaal 212

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in


Tuinbeelden

Tuinbeelden behoren tot de oudst bekende manieren om uw tuin te decoreren. Zelfs in oude tuinen en parken waren versierd met beelden van beroemde mensen of beelden van eigen ontwerp die opgaan in zijn of haar omgeving. Zelfs vandaag de dag zijn tuinbeelden en bustes, standbeelden een welkome decoratie voor alle mogelijke tuinen, terrassen en balkons Veel van deze tuinbeelden waren gemaakt van brons of andere metaal en kunnen perfect worden geïntegreerd in het tuinontwerp.

Bronzen tuinbeelden

De serie bronzen beelden voor in de tuin is een brede collectie beelden van brons.
De serie omvat onder andere bronzen dierenbeelden, moderne bronzen beelden, klassieke beelden en bronzen kinderbeeldjes.
De bronzen beelden zijn verkrijgbaar van klein tot heel groot. De grote bronzen beelden komen met speciaal vervoer bij u aan huis. Deze zijn veelal niet te vervoeren met een reguliere pakket dienst.

Bronzen dieren beelden

De bronzen beelden van dieren is een collectie beelden die tot in het detail is afgewerkt. Hoe mooi is het om bijvoorbeeld een bronzen vogel of hond voor altijd in de tuin te hebben.

De kwaliteit

De bronzen beelden zijn allemaal van 100 procent brons en worden allemaal tot in detail afgewerkt, tevens zijn de grotere bronzen tuinbeelden voorzien van een schroefdraad punt zodat u het bronzen beeld goed kunt bevestigen op een sokkel in de tuin.