Tuinbeelden

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 201

per pagina
 1. Bronzen beeld jongen knielend
  € 99,50
 2. Bronzen beeld jongen met hond klein
  € 110,50
 3. Bronzen beeld meisje met hoed klein
  € 107,95
 4. Bronzen beeld meisje met hoed
  € 720,95
 5. Bronzen beeld jongen met bal
  € 466,50
 6. Bronzen beeld Meisje met poesje
  € 112,50
 7. Bronzen beeld vrolijk meisje
  € 137,50
 8. Bronzen beeld Meisje met schrift
  € 549,00
 9. Bronzen beeld lezende kinderen
  € 150,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 201

per pagina


Tuinbeelden

Tuinbeelden behoren tot de oudst bekende manieren om uw tuin te decoreren. Zelfs in oude tuinen en parken waren versierd met beelden van beroemde mensen of beelden van eigen ontwerp die opgaan in zijn of haar omgeving. Zelfs vandaag de dag zijn tuinbeelden en bustes, standbeelden een welkome decoratie voor alle mogelijke tuinen, terrassen en balkons Veel van deze tuinbeelden waren gemaakt van brons of andere metaal en kunnen perfect worden geïntegreerd in het tuinontwerp.

Bronzen tuinbeelden

De serie bronzen beelden voor in de tuin is een brede collectie beelden van brons.
De serie omvat onder andere bronzen dierenbeelden, moderne bronzen beelden, klassieke beelden en bronzen kinderbeeldjes.
De bronzen beelden zijn verkrijgbaar van klein tot heel groot. De grote bronzen beelden komen met speciaal vervoer bij u aan huis. Deze zijn veelal niet te vervoeren met een reguliere pakket dienst.

Bronzen dieren beelden

De bronzen beelden van dieren is een collectie beelden die tot in het detail is afgewerkt. Hoe mooi is het om bijvoorbeeld een bronzen vogel of hond voor altijd in de tuin te hebben.

De kwaliteit

De bronzen beelden zijn allemaal van 100 procent brons en worden allemaal tot in detail afgewerkt, tevens zijn de grotere bronzen tuinbeelden voorzien van een schroefdraad punt zodat u het bronzen beeld goed kunt bevestigen op een sokkel in de tuin.